Ti fordeler med Jinlong Brand fjærfe kylling mater

Hvis du er en fjørfebonde, er du sannsynligvis klar over viktigheten av å gi kyllingene dine den riktige typen matere.Det er her Jinlong-merketfjærfe kylling materkommer inn.

I denne artikkelen vil vi diskutere ti fordeler ved å bruke Jinlong Brand fjærfekyllingmatere, og hvordan de kan være til nytte for fjørfefarmen din.

fôr-tønner-kylling-fôr-tønner

Fordel 1: Legg til UV-stråler og antioksidanter, bruk lenger

Jinlong Brand kyllingmatere er designet for å tåle tøffe værforhold.De kommer med UV-stråler og antioksidanter som gjør at de kan vare lenger, selv i sol og regn.

Fordel 2: Håndtaket er lett å bære og henge

Jinlong Brand kyllingmatere kommer med et brukervennlig håndtak som gjør dem enkle å bære og henge.Dette betyr at du kan flytte dem rundt på fjærfegården din uten store problemer.

Fordel 3: Den røde basen tiltrekker seg fugler

Den røde basen til Jinlong Brand kyllingmater hjelper til med å tiltrekke fugler, siden rødt er en farge som kyllinger naturlig tiltrekkes av.Dette gjør det lettere for kyllingene å finne og bruke materen.

Fordel 4: Enkel å betjene og flytte, lett å rengjøre og desinfisere

Jinlong Brand kyllingmatere er designet med mekanismer som er enkle å betjene som gjør dem enkle å bruke.De er også enkle å flytte rundt på fjærfegården og kan enkelt rengjøres og desinfiseres.

Fordel 5: Anti-ripeblader hjelper til med å forhindre opphopning og fôravfall

Jinlong Brand-kyllingmatere kommer med anti-ripeblader som hjelper til med å forhindre trengsel og fôravfall.Disse bladene sørger for at kyllingene får tilgang til fôret uten å forårsake overbefolkning, noe som kan øke fôrsvinnet.

Fordel 6: Dekk til for å holde fôret rent og tørt

Dekselet som følger med Jinlong-merketfjærfe kylling materbidrar til å holde fôret rent og tørt.Dette sikrer at fôret ikke er forurenset eller vått, noe som kan føre til helseproblemer for kyllingene dine.

fjærfe kylling mater

Fordel 7: Reduser fôrsvinn

Bruk av Jinlong Brand kyllingfôr kan hjelpe deg med å redusere fôrsvinn på fjørfefarmen din.Dette er fordi materen er designet for å hindre overbefolkning og fôrsøl, som kan føre til avfall.

Fordel 8: Spar oppdrettskostnader

Jinlong Brand kyllingmater kan hjelpe deg med å spare oppdrettskostnader.Dette er fordi det bidrar til å redusere fôrsvinn, noe som betyr at du må kjøpe mindre fôr til kyllingene dine.Dette kan føre til betydelige besparelser over tid.

lALPJxDjyr50gEfNAyDNAyA_800_8001
fjærfekyllingmater2

Fordel 9: Logoen din kan skrives ut etter behov

Jinlong Brand kyllingmatere kan tilpasses for å inkludere logoen din.Dette gjør dem til et utmerket markedsføringsverktøy for din fjærfefarm.

Fordel 10: Fjærfefôr med forskjellig kapasitet, egnet for hver fjørfefarm

Jinlong Brand kyllingmatere kommer i forskjellige kapasiteter, noe som betyr at du kan velge den som passer best for din fjærfefarm.Dette sikrer at du kan gi kyllingene dine riktig mengde fôr uten å overfôre dem.

Avslutningsvis, Jinlong Brandfjærfe kylling materer et must for enhver fjørfeoppdretter.Den er designet for enkel fôring og null avfallsfôr, og den kommer med ti fordeler som gjør den til en utmerket investering for din fjørfefarm.Så hvis du ønsker å forbedre helsen og produktiviteten til kyllingene dine, bør du vurdere å investere i Jinlong Brand kyllingmater i dag.


Innleggstid: 24. april 2023